bulancak haber(yıldız haber)

#

Cmt, 27 Ara 2008 15:59:17

 KARAiBRAHiM TAMAM GiBi
Belediye başkan adaylarını açıklamak için Giresun'a gelen MYK üyesi Samsun Milletvekili Suat Binici, Bulancak'ta nabız yokladı.


Bulancak adayını belirlen-mek için aday adaylarıyla görüşen Binici, partili muhtar ve eski ilçe başkanlarıyla da  bir araya geldi.
    CHP Giresun milletvekili Eşref Karaibrahim'in de hazır bulunduğu görüş-melerde Binici, sırasıyla aday adayları Fatma Karaibrahim Canik, Rüştü Kurt, Necmi Sıbıç, Salih Gündoğdu, Lütfü Nesil ve Çetin Karaman ile bire bir görüştü.
   CHP kulislerinden yansıyan bilgilere göre, görüşmelerde  üç ismin öne çıktığı öne sürülüyor. Bunların da Fatma Karaibrahim, Rüştü Kurt ve Çetin Karaman'ın olduğu değerlendirmesi yapılıyor. 30 Aralık'a kadar belediye başkan adaylığı için başvuruların sürdüğü CHP'de kimlerin resmi müracaat yapacağı sırrını korurken, adayın genel merkez tarafından Ocak ayının ilk haftasında açıklanacağı öğrenildi.

CHP Bulancak belediye başkan aday adaylarından Necmi Sıbıç,...

...diğer aday adayı Fatma Karaibrahim Canik lehine yarıştan çekildi. Sıbıç, CHP MYK üyesi ve Samsun milletvekili Suat Binici'nin ilçede aday adaylarıyla yaptığı görüşmede Karaibrahim lehine adaylıktan çekildiğini söyledi.Sıbıç'ın tavrı parti ta-banında olumlu  olarak değerlenndirildi.

 Meydan okudu
Giresun Belediye Meclisi'nin  Olağanüstü toplantısına Başkan Hurşit Yüksel'in sözleri damgasını vurdu.


Toplantı öncesi salonda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, bazı dolmuşçulardan tehdit aldığını söyledi.
 Yüksel, ?Bir hattı başka bir hatta uzatabilmek için başka kooperatiflere de danışarak uzlaşarak, kentte bir uyum içinde anlaşma sağlanarak uzatılmasına yöne-lik meclisimizin daha önceden kararları vardı. Ancak, bu arkadaşlarımızda mağdur olmuştur ve bu mağduriyetin giderilmesi için Trafik Komisyonundaki arkadaşlarımız bir haftadır toplanıyorlar. Bazı meclis üyelerimize bu konuda diğer dolmuşçular tarafından dışarıda sözle tahrikte bulunulduğunu da biliyoruz. Ben de  tehdit aldım. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na şikayetçi oldum. Şunu da bilsinler ki bütün dolmuşçular, eğer bir kardeşimizin mecliste burnu kanadığında bütün dolmuş hatlarını da iptal edeceğiz 'dedi.
 Öte yandan toplantı sonrasında bazı dolmuşçuların polislerin de bulunduğu salon dışında Trafik Komisyonu Başkanı ve Belediye Meclis üyesi Organize Sanayi Bölge Müdürü Şahin Öveç'i sert şekilde uyarmaları dikkatlerden kaçmadı.
Tarih: 25.12.2008


 
 Projeleriyle geliyor
AK Parti'den Bulancak Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve adaylık için  ismi bir adım öne çıkan Vahit Koç, çalışmalarını sürdürüyor.


Gazetemizi ziyaretinde belediye başkanı olduğu takdirde yapa-cağı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Koç, insanları sosyal, kültürel ve çevresel olarak huzurlu bir ortamda yaşatmak için hiçbir ayırım yapmadan bütün insanların mutluluğu için gayret edeceğini söyledi.
   Koç, amacının sosyal, kültürel etkinlik ve faaliyetlerin öne çıktığı, yeşil alan, otopark,pazar yeri gi-bi ihtiyaçların insanlarımızın ihtiyacını çağımızın şartlarına uygun bir şekilde çözmek, doğayla bütünleşmiş bir şehir veya toplum oluşturma çabası içinde olacağını belirtti, Bulancak'ın  doğal güzelliklerinin de tanıtılmasının çok önemli olduğunu belirten Koç, ilçenin eko-nomik, sosyal ve kültürel yapısını değiştirecek olan yüksek okul konusunda okul binası sorununun en kısa zamanda çözüle-bilmesi için tüm imkanların kullanılacağını da belirtti.
Tarih: 25.12.2008

 
Demokratik Sol Parti (DSP) Bulancak'ta belediye başkan adayını belirledi.


Şükrü Nurdemir başkanlığındaki ilçe yönetimi yaptığı değerlendirme sonucunda adaylarını emekli öğretmen Şenel Memiş olarak açıkladı. İlçe parti binasında yapılan açıklamada İl Başkanı Mehmet Turan, adayları Memiş'i basına tanıttı.
 Turan, burada yaptığı konuşmada 'Artık bun-dan sonra tek yürek tek yumruk olma zamanıdır. Bundan sonraki günlerde projeleri sırasıyla açıklayarak hazır olan ekibimizle daha yaşanılası bir Bulancak için mücadele edeceğiz. Yolumuz halkın yolu, yolumuz iş-aş yolu. Bize güvenenlerin ümitlerini boşa çıkarmama yoludur' dedi.
Tarih: 25.12.2008
Giresun adayı açıklanıyor
AK Parti Giresun belediye başkan adayı Pazar günü açıklanıyor.


Konuya ilişkin konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Giresun'un da olduğu 46 ilin başkan aday-larını açıklayacaklarını söyledi.
 Edinilen bilgiye göre AKP'nin Belediye Başkanı Hurşit Yüksel ile yola devam edeceği öğrenildi


 
Sosyal etkinlikleri ve başarılı iş adamı sıfatıyla tanınan Bulancak Paşakonağı Derneği Başkanı Feridun Aydoğdu, AK Parti'den il genel meclisine aday adayı oldu.


Partiye resmi müracaatını yapan Aydoğdu, hizmet için yola çıktığını söyledi.
 Halen Romanya'da inşaat ve emlak işleriyle uğraşan ve Bulancak'ın Ahurlu Köyü'nden olan  Aydoğdu, ilçe halkının yoğun ilgisi ve baskısı karşısında yola çıktığını kaydetti. Aydoğdu, 'İlçeme hizmet etmek için gelen teklifleri geri çeviremezdim. Romanya'daki işlerimin takibini  kardeşime bıraktım. Tamamen ilçeye yerleştim.Aday gösterilmem halinde Bulancak hak ettiği yatırımları fazlasıyla alacaktır' dedi.
Tarih: 25.12.2008
 Güzel bir dayanışma
guzel.jpgHer alanda okullarını ve ilçelerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışan Piraziz'in başarılı iki okulundan Piraziz Anadolu Lisesi ve Piraziz İsmail Yücel Endüstri Meslek Lisesi güzel bir dayanışma örneğine imza attılar.


Piraziz İsmail Yücel Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü öğren-cileri Piraziz Anadolu Lisesi öğrenci arkadaşlarının ihti-yacı olan top arabasını kendi emek ve işçilikleri ile hazırlayarak arkadaşlarına armağan ettiler. Top ara-bası Piraziz EML Metal İşleri Bölümü öğrencileri ve Müd. Yrd. Mahsun Duyar tarafından PAL Spor Kulü-bü Genel Sekreteri Fatih Çakıcı ve öğrenci arkadaş-larına teslim edildi.Piraziz Anadolu Lisesi Spor Kulü-bü Başkanı Alper Bektaş, 'Okulumuzun ihtiyacı olan top arabası için yönetim kurulundaki öğrencilerimiz Piraziz İsmail Yücel End. Meslek Lisesi Spor Kulü-bü'ndeki arkadaşlarına ilettiler. Onlarda Metal İşleri Bölümlerini devreye soka-rak ihtiyacımız olan top arabasının yapılmasına vesile oldular. Bu vesile ile başta okul müdürleri Sayın Ali Uğurtan olmak üzere Spor Kulübü, Metal İşleri Bölümü öğretmen ve öğ-rencilerine yaptıkları bu da-yanışmadan dolayı spor kulübümüz ve okulumuz adına teşekkür ederim' dedi.
Tarih: 25.12.2008
Hayırdır Ali bey!
Türkiye'de en temiz suyun Giresun'da olduğu belirtilirken İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından Giresun'da en önemli çevre sorunlarından birisinin de su kirliliği olduğu iddia edildi.


Giresun'daki çevre sorunlarıyla ilgili İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan raporda, Giresun'da su kirliliğinin ana kaynaklarının, evlerden gelen kirlenmiş sular ile endüstri kuruluşları tarafından su yataklarına verilen sıvı atıkları olduğu belirtilerek bunların dışında tarım sahalarında taşınan azot ve fosfor bileşikleri bakımından zengin sulama sızıntıları, toprakları taşıyan yağış suları (erozyon), katı atıkların boşaltılması, tarım sahalarında kullanılan tarım ilaçları ve suni gübreler ile katı atık depolama sahalarında oluşan sızıntı sularının, sulama veya yağmur suları ile yerüstü veya yeraltı su kaynaklarına karışmasının da su kirliliğine önemli derecede etki yaptığı vurgulandı.


Taksicileri dolandıran kişi yakalandı
Bulduğu ilginç yöntem ile başta Giresun olmak üzere üç farklı ilde 30'a yakın kişiyi dolandıran şahıs Rize'de yakayı ele verdi.


Şahıs Giresun'da olduğu gibi aynı yöntemle Rize'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen üç farklı olayda taksi duraklarını telefonla arayarak kendisini banka müdürü olarak tanıtan kişi taksi şoförlerinden verdiği adresteki kişiden ilaçlarını alıp parasını ödeyerek kendisini banka önünden almalarını istedi.
 Telefonda verilen adrese giderek Birol Yılmaz isimli şahıstan aldıkları ilaçlar karşılığında 70 YTL ödeyen taksi şoförleri tarif edilen bankaya gittiklerinde ise dolandırıldıklarını anladılar. Taksi şoförlerinin şikayeti üzerine harekete geçen Rize İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, verilen adreslerdeki MOBESA görüntülerini inceleyerek taksi şoförlerini dolandıran kişinin eşgalini tespit ettiler. Yapılan incelemede kendisini Birol Yılmaz olarak tanıtan kişinin asıl kimliğinin Ü.A. (21) olduğu ve ayrı dolandırıcılık suçundan arandığı, Rize, Ordu ve Giresun illerinde aynı metodla 7 taksi şoförünü dolandırdığı anlaşıldı. Ü.A. isimli dolandırıcı Rize polisinin takibi ile Ordu'da yakalandı.
Tarih: 25.12.2008
Bulancakspor dün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Ünyespor'u 1-0 yendi.


Başlama vuruşuna konuk ekip Ünyespor yaptı. Dakika 3, Bulancakspor atağında Ünyespor defanstan seken topu ceza sahası içinde bulunan H.İbrahim sert vurdu. Kaleci Sezginden döndü. Dakika 6 Adem Güçlü, H.İbrahim'den aldığı topla kaleci Sezgin ile karşı karşıya kaldığı an vuruşunu yaptı top kaleciden döndü. Dakika 19, H.İbrahim sağdan ceza sahasını içine girdi yerden pasında kaleci sezgin Bulancakspor, forvet elemanlarında önce davranarak tehlikeyi önledi. Dakika 37 sağdan taç atışında topu Halil İbrahim'e uzattı. H.İbrahim buluştuğu opla oyalanınca rakip defans topu uzak-laştırdı.
   Dakika 49(Gol), Bulan-cakspor atağında doğanın ortasını Ömer 6 pas içinden kafa vuruşuyla topu filelere ulaştırdı. Dakika 54, Bulancakspor atağında H. İbrahim'in yakın mesafeden attığı topu kaleci Sezgin uçarak kornere attı.
   Dakika 87, Bulancak-spor atağında Doğan sağdan ortaladı. H.İbrahim kafayla vurdu topu kaleci bloke etti.
  Dakika 90, Ünyespor atağında İskender'in sağdan ortasını boşta bulunan ferda kafayla yakın mesa-feden kaleye vurdu.
    Kaleci özer uçarak topu kornere attı.Maç Bulancakspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
   Bu grupda oynanan dünkü maçta Sivas Divriğispor-Erzincansporu 3-0 yendi.

5 bin YTL prim verdi
CHP Bulancak Belediye başkan aday adayı Fatma Karaibrahim Canik,...


...dün oynana Ünyespor maçı öncesi tesislere giderek  Bulancaksporlu futbolculara 5 bin YTL maç primi verdi. Futbolcularla da bir araya gelen Karaibrahim, 5 bin YTL'yi menejer Yılmaz Dağ'a teslim etti.
















Tarih: 25.12.2008

5845 defa izlendi

Yorumlar (3)
ya kardesım gıresun bulancak koyunde tofas kartal bulundu bı onu arastırın ne bıcım haber bu yam ..amk pıcleri
yakup kaymakcı tarafından | Cum, 29 May 2009 20:51:45 tarihinde yazıldı.
Atatürk'ün kurmuŞ olduğu partinin yerinde yeller esiyor.Artık CHP nin C si her Şekle girmeye baŞladı tam bir cümbüŞ.Artık Karaibrahimlerin aile Şirketi olmuŞ.Tarihte Osmanlılar zamanında ''Divan Örgütü'' vardı,divana padiŞah baŞkanlık eder ne derse o olurdu.Kukla divan üyeleride padiŞahım çok yaŞa diye alkıŞlarlardı.Aynısı CHP Bulancak örgütünde yaŞanmaktadır.Sonrada biz demokratik partiyiz denilmekte.Size Şunu açıkça belirteyim ki bir vatandaŞ olarak duruŞunu bozmayan DSP ipi göğüsler.Gerçek sosyal demokratlar da DSP çatısı altında bir araya gelecekler.Görünen köy kılavuz istemez.
Fatma Kandemir tarafından | Per, 26 Şub 2009 23:24:45 tarihinde yazıldı.
CHP belediye baŞkan adayı Fatma Karaibrahim Canik kuzenimin eŞi oluyor.Doğru söylemek gerekirse tuttuğunu koparır,tam bir belediye baŞkanı yapacak kapastede biridir.Bulancak halkına hayırlı olsun kazandığı takdirde bulancak kazanmıŞ olur.kendisini adaylığı nedeniyle kutluyorum .İnŞallah yakındada baŞkanlığını kıllama fısatı bulurum.Namık CANİK PerŞembe Muhtarlar Derneği BaŞkanı,Vonakut BaŞkanı,Gazeteci.
NAMIK CANİK tarafından | Paz, 22 Şub 2009 18:46:56 tarihinde yazıldı.





Uzerine.com  ©2005 Uzerine.com
Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Gizlilik Sözleşmesi | Kullanım Şartları | Üye Girişi