YATAK ARKADAŞI 1

#

Cum, 04 Eyl 2009 11:44:49

 
"Yatak kankası" olayı!
İşin etik yanına bulaşmadan, son zamanlarda adı bilinsin bilinmesin sıkça görülen bir ilişki modelini ele alıyoruz. Arkadaştan da öte bir şey bu; "yatıyoruz ama sevgili değiliz"! Peki o zaman neyiz?
19776
İngilizce'de "fuck-buddy" (seks arkadaşlığı) denilen bu tarz ilişkiler, iki kişinin tam bir ilişki ile tek gecelik bir ilişki arasında bir ilişki yaşamasıdır.


Sadakat ve sorumluluk yok!

Bu iki kişi birbiriyle çok iyi arkadaş olup, pek çok şeyi birlikte yapabilir. Aynı zamanda cinselliği de paylaşırlar. Ancak birbirlerine karşı bağlılık, sadakat ya da sorumluluk duymazlar.

Kimse kimseyi her gün aramak zorunda değildir, birbirleri dışında başka kişilerle de görüşebilirler. Tek eşli bir ilişki yaşamak istemeyen ve çok ortak yönü bulunan kişiler arasında yaşanan bu tür ilişkilere artık oldukça sık rastlanıyor.

İki kişi de ne istediğini biliyor ve karşısındakine bunu dürüstçe söylüyorsa bir sorun yoktur. Bu gibi bir ilişki birkaç ay sürebileceği gibi, uzun dönemli gerçek bir ilişkiye de dönüşebilir.



Sadece eğlencesine...

Peki ama bu gibi bir ilişki herkese uygun mudur? İşte bu soruyu yanıtlamak epey zor. Her iki tarafın da sorumluluk ve bağlılık olmadan bir ilişki istemesi ilk şarttır. Ancak tarafların sadece tek gecelik ilişki yaşamak istemesi gerekir.

Çünkü "fuck-buddy'ler; yani tam karşılığıyla seks arkadaşları ertesi sabah yanlarında yatan kişinin evlerini terk etmesi için can atmazlar. Ya da aralarında o yeni tanışan ve sadece seksi paylaşmış kişilerin arasında geçen sıkıcı, sinir bozucu konuşmalar ve bağlılık numaraları yaşanmaz. Ayrıca bu ilişkinin iyi kötü düzenli bir boyutu da vardır. Yani arada bir, belki haftada bir ya da belki ayda bir bu kişiler bir araya gelirler.

3843 defa izlendi

Bu posta henüz yorum yazılmadı.





Profilim

Blogum

Arşiv

Web Sitelerim

Foto Galerilerim

İETT
deniz
cinsel saglik

Uzerine.com  ©2005 Uzerine.com
Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Gizlilik Sözleşmesi | Kullanım Şartları | Üye Girişi