ÇOCUK NÖROLOJİSİ , çocukluk dönemi beyin, sinir ve kas hastalıkları ile uğraşır. Özellikle bayılma, havale, başağrısı, epilepsi ve gelişmesinde gecikme yaşanan çocuklar en sık uğraşılan konulardandır.
,
Çocuk (Pediatrik) nöroloji doktorları :
Dr.Mine ÇALIŞKAN,
Dr.Sema SALTIK,
Dr.Muzaffer POLAT,
Dr.AYŞİN dervent,
Dr.Yüksel YILMAZ,
Dr.Canan KOCAMAN,
Dr.Aydan ANGAY,
Dr.Engin DENİZ,
Dr.Uğur IŞIK,
Dr.Sinan ÇOMU,
Dr.Serap UYSAL,
Dr.Sabiha Paktuna KESKİN,
Dr.Meral ÖZMEN,
Dr.Burak TATLI,
Dr.Ender AKSÜYEK,
Dr.Barış EKİCİ,
Dr.Nur AYDINLI
Dr.Cihan MERAL
Dr.Dilşat TÜRKDOĞAN,
Dr.Tülin Hızlı TURAN
Dr.Nilüfer ELDEŞ HACIFAZLIOĞLU
ÇOCUK NÖROLOJİ: ÇOCUK NÖROLOJİSİ , çocukluk dönemi beyin, sinir ve kas hastalıkları ile uğraşır. Özellikle bayılma, havale, başağrısı, epilepsi ve gelişmesinde gecikme yaşanan çocuklar en sık uğraşılan konulardandır.
Çocukluk dönemi, yeni doğmuş bebekten 18 yaşa kadar uzanan bir yaş dönemini kapsar. Bu geniş yaş grubu içerisinde her bir yaş, kendine has özellik gösterir. Yaşlara göre nörolojik ve davranış gelişimi farklı olduğu gibi ,değişik yaş gruplarının nörolojik hastalıklarıda da değişik belirti ve bulgularla ortaya çıkar.
- RUTİN EEG
- UYKU -UYANIKLIK
- TÜM GECE EEG veya GECE 1-2 SAATLİK EEG
- HASTA EVİNDE EEG ÇEKİMLERİ YAPILIR.
EEG SONUÇU:RAPORLA BİRLİKTE CD VE AYRINTILI EEG TRASESİ (DÖKÜMAN) VERİLİR.
. BİLGİ VE DANIŞMA İÇİN
EEG ÜZERİNE HERTÜRLÜ BİLGİYİ www.eeguzerine.com SİTEMİZDE BULABİLRSİNİZ.
www.eeguzerine.com
EEG LABORATUVARI İSTANBUL
0532 731 43 85
Çocuğunu gece uykusuz bırakmak istemeyen veya gündüz uyumakta zorlanan hastalar için :
GECE EEG ÇEKİMLERİ YAPILMAKTADIR.